Η ΠΑΡΟΣ

”Η Πάρος βρίσκεται στο κέντρο των Κυκλάδων και προσεγγίζεται ακτοπλοικώς και αεροπορικώς. Το ταξίδι µε συµβατικό πλοίο διαρκεί γύρω στις 4 ώρες, ενώ µε ταχύπλοο λιγότερο από 3 ώρες. Η Πάρος συνδέεται µε την Αθήνα και αεροπορικά. Υπάρχουν καθηµερινές πτήσεις που διαρκούν γύρω στα 35 λεπτά.”.

”Η Πάρος είναι ένα από τα οµορφότερα νησιά των Κυκλάδων. Είναι τουριστικά ανεπτυγµένη, διαθέτωντας συγχρόνως την αγνή οµορφιά ενός µικρού νησιού αλλά και µια κοσµοπολίτικη αύρα.”

”Στην Πάρο µπορεί κανείς να χαλαρώσει σε µια ερηµική παραλία αλλά και να διασκεδάσει σε ένα Beach Bar. Να ανακαλύψει µικρά παραδοσιακά και αυθεντικά χωριά στις βουνοπλαγιές ή να περιπλανηθεί στα ζωηρά δροµάκια της κοσµοπολίτικης Παροικίας και Ναουσσας. Να κάνει πεζοπορίες στους όµορφους λόφους του νησιού ή να χαλαρώσει σε µια από τις πολλές παραλίες. Αν θέλετε κάτι πιο περιπετειώδες µπορείτε να δοκιµάσετε kite-surf ή wind-surf στην Πούντα ή την Χρυσή Ακτή. Εν συντοµία…. στην Πάρο υπάρχει κάτι για όλους!”

”Οταν φτάσετε στο Akrotiri, θα σας δείξουµε στον χάρτη τις οµορφιές του νησιού µας και µπορούµε να σας βοηθήσουµε µε ενοικιάσεις, κρατήσεις εκδροµών ή ό,τι άλλο χρειαστείτε κατά την διαµονή σας σε εµάς. Η δουλειά µας είναι να σας προσφέρουµε αξέχαστες διακοπές και να χαρείτε την Πάρο όσο το δυνατόν περισσότερο!”