Καλώς ήρθατε στο

Akrotiri Hotel

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Καλώς ήρθατε στο

Akrotiri Hotel

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Καλώς ήρθατε στο

Akrotiri Hotel

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Previous
Next

Το πρόσφατα ανακαινισµένο Akrotiri Hotel µε την µαγευτική θέα προς τον κόλπο της Παροικιάς είναι µια ιδανική επιλογή για τον επισκέπτη της Πάρου που αναζητάει την χαλάρωση σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον υψηλής αισθητικής.

Η πισίνα και η κεντρική βεράντα περιβάλλονται από έναν πολύχρωµο κήπο και ταυτόχρονα προσφέρουν µια πανοραµική θέα, που οι επισκέπτες µπορούν να απολαύσουν πίνοντας το ποτό τους ή τρώγοντας ένα σνακ από το µπαρ του ξενοδοχείου.

”Χαλαρώστε και απολαύστε το Άσπρο και το Μπλε, το υπέροχο φως των Κυκλάδων στην καλύτερη εκδοχή τους!”

”Η Παροικιά, η πρωτεύουσα της Πάρου είναι µια γραφική Κυκλαδίτικη πόλη που συνδυάζει το άσπρο των σπιτιών, το µπλε του ουρανού και το γαλάζιο της θάλασσας µε µια πλούσια ιστορία και µνηµεία όπως την Εκατονταπυλιανή και το Φράγκικο κάστρο.”

”Χτισµένο µε παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική το Akrotiri Hotel είναι ιδανικά τοποθετηµένο 2χµ από το λιµάνι και 350µ από την θάλασσα συνδυάζοντας την ηρεµία του τοπίου µε την εύκολη πρόσβαση στα µαγαζιά και τα εστιατόρια της πόλης καθώς και την περίφηµη παραλία του Κριού.”

Previous
Next

Το ξενοδοχείο Akrotiri προσφέρει µια ευρεία γκάµα δίκλινων, τρίλκινων και τετράκλινων δωµατίων καθώς και δυο ευρύχωρες οικογενειακές σουίτες.

Το ξενοδοχείο Akrotiri παρέχει µια ευρεία γκάµα εγκαταστάσεων και υπηρεσιών, µεριµνώντας για τις ανάγκες κάθε πελάτη. Οι υπηρεσίες µας περιλαµβάνουν: