Η Πάρος βρίσκεται στο κέντρο των Κυκλάδων και προσεγγίζεται ακτοπλοικώς και αεροπορικώς.  Το ταξίδι με συμβατικό πλοίο διαρκεί γύρω στις 4 ώρες, ενώ με ταχύπλοο λιγότερο από 3 ώρες. Η Πάρος συνδέεται με την Αθήνα και αεροπορικά. Υπάρχουν καθημερινές πτήσεις που διαρκούν γύρω στα 35 λεπτά.

Η Πάρος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων. Είναι τουριστικά ανεπτυγμένη, διαθέτωντας συγχρόνως την αγνή ομορφιά ενός μικρού νησιού αλλά και μια κοσμοπολίτικη αύρα.

Στην Πάρο μπορεί κανείς να χαλαρώσει σε μια ερημική παραλία αλλά και να διασκεδάσει σε ένα Beach Bar. Να ανακαλυψει μικρά παραδοσιακά και αυθεντικά χωρια στις βουνοπλαγιές ή να περιπλανηθεί στα ζωηρά δρομάκια της κοσμοπολίτικης Παροικίας και Ναουσσας. Να κάνει πεζοπορίες στους όμορφους λόφους του νησιού ή να χαλαρώσει σε μια από τις πολλές παραλίες. Αν θέλετε κάτι πιο περιπετειώδες μπορείτε να δοκιμάσετε kite-surf ή wind-surf  στην Πούντα ή την Χρυσή Ακτή. Εν συντομία… στην Πάρο υπάρχει κάτι για όλους!

Οταν φτάσετε στο Akrotiri, θα σας δείξουμε στον χάρτη τις ομορφιές του νησιού μας και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ενοικιάσεις, κρατήσεις εκδρομών ή ό,τι άλλο χρειαστείτε κατα την διαμονή σας σε εμάς. Η δουλειά μας είναι να σας προσφέρουμε αξέχαστες διακοπές και να χαρείτε την Πάρο όσο το δυνατόν περισσότερο!